fbpx

Copywriterin kirjahyllystä: ota talteen inspiroivimmat vinkit

Copywriterin kirjahylly

Ota talteen hyödylliset vinkit copywriterin kirjahyllystä! Tässä artikkelissa kerron, mitkä kirjat inspiroivat minua eniten vuonna 2023.

Vuosi on ihan lähellä vaihtumistaan ja se on mitä otollisinta aikaa luoda pikku katsaus menneeseen 12 kuukauteen.

Miten sinulla? Teitkö vuosi sitten uudenvuodenlupauksia? Miten onnistui?

Itse en muista, lupasinko mitään kovin erityistä muuta kuin että kaiken härdellin ohella muistaisin lukea ja liikkua, muun muassa.

En loppupeleissä lukenut juurikaan normaalia enempää, mutta äänikirjoja kuuntelin sitäkin enemmän.

Siinä samalla tuli käveltyä yhteensä yli 470 km, mikä on lähes 40 km enemmän kuin edellisenä vuonna ja tekee noin 9 km viikossa. Ei lainkaan hullummin

Ja siitä tulikin mieleen, että voisin jakaa kanssasi muutamia helmiä, jotka ovat ilahduttaneet tai inspiroineet minua kävelylenkeillä, ja joita voin suositella lämpimästi joko ihan perinteisinä kirjoina tai äänikirjoina:

Brian Tracy: Kiss That Frog!

Brian Tracy on pitkän linjan myynnin ammattilainen, ja sen kyllä huomaa julkaistujen kirjojen määrästä. Niitä löytyy nimittäin aivan järjettömän pitkä litania.

Tuotantoa on julkaistu 1990-luvulta asti, ja etenkin varhaiset äänikirjaversiot ovat välillä hellyttävän vanhanaikaisia ja edustavat mennyttä maailmaa: taustalla pauhaavat mahtipontinen musiikki ja fanfaarit kunnon amerikkalaistyyliin.

Jos niiden ei anna häiritä, Brian puhuu kyllä myös ihan asiaa.

Tärkeimmät opit ovat ajattomia ja pätevät mille tahansa alalle ja oikeastaan kaikenlaiseen itsensä kehittämiseen.

Kiss That Frog! on Tracyn yksi viime vuosien menestyneimpiä teoksia ja tarjoaa 12 käytännöllistä ja todistettua strategiaa, joilla voi muuttaa negatiiviset ajatukset, tunteet ja asenteet positiivisiksi.

Kirja perustuu siihen ajatukseen, että minkä tahansa "ongelman" voi muuttaa hyödyksi – eli jokaisen sammakon prinssiksi – kunhan vain uskaltaa suudella sitä

Jos olet yhtään kiinnostunut manifestoinnista, tämä kirja on erinomainen johdattelu aiheeseen.

Dodsonin kertomat tarinat ovat huimia ja välillä hiuksia nostattavia ja kylmiä väreitä aiheuttavia esimerkkejä siitä, mihin kaikkeen positiiviset ajatukset, tietoisuus ja vetovoiman laki kykenevätkään. Niihin sisältyy runsaasti myös käytännön harjoituksia unelmien ja tavoitteiden saavuttamiseen keskittymisen, mielikuvituksen, uskon ja toiminnan voimalla.

Brendan Kane: Hook Point – How to Stand Out in a 3-Second World

Tiesitkö, että somen hengästyttävän loputtomassa virrassa sinulla on todennäköisesti vain kolme sekuntia aikaa kiinnittää kohdeyleisön huomio ja vakuuttaa heidät?

Tämä kirja esittelee tehokkaita strategioita, miten se onnistuu, ja miten erotut joukosta sekä verkossa että oikeassa elämässä.

Jen Sincero: You Are a Badass -sarja

Jen Sinceron ensimmäinen Badass-kirja How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life ilmestyi jo vuonna 2013 ja on sittemmin saanut mainioita jatko-osia.

Niistä You Are a Badass at Making Money on ehdoton suokkarini, joka kolahtaa monella tavalla: se on loistavasti kirjoitettu ja ehkä viihdyttävin – ja myös toimivin – self help -opas, jonka olen koskaan lukenut. Näitä kirjoja olen lukenut ja kuunnellut (ja lukenut) yhä uudelleen ja uudelleen.

Toivottavasti sait napattua näistä jonkun vinkin talteen! Ja jos sinulla on joitain omia lukusuosituksia, joista voisit vinkata, kuulisin niistä mieluusti.

⭐⭐⭐


Että tässäpä kaikki tällä erää, kiitos että olet hengaillut mukana!

Toivon, että sinulla on edessä ihana ja entistä menestyksekkäämpi vuosi, ja voit muutenkin nauttia elämästä.

Nähdään ensi vuonna! 🎇🎉🥳

Mirka

P.S. Yllä olevat linkit ovat affiliatelinkkejä (kumppanuuslinkkejä). Jos ostat kirjan kumppanuuslinkin kautta, voin saada siitä pienen rahallisen tai muun edun. Pelkkä linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle mitään kuluja eikä tuo minulle tuloja.


Tule sinäkin mukaan CopyCampuksen mahtavaan jengiin!

Liity CopyCampuksen uutiskirjeen tilaajaksi ja saat tuoreeltaan tietoa CopyCampuksen viimeisimmistä tuulahduksista, parhaista jutuista ja uunituoreista koulutuksista! 

Pääset mukaan täällä: