fbpx

Copywriting-kurssi: 4 askelta myyvän tekstin mestariksi

"Vihdoinkin copywriting-kurssi, joka oikeasti keskittyy asiaan ja opettaa, MITEN myyvää tekstiä kirjoitetaan"

Haluatko oppia myyvän kirjoittamisen tehokkaimmat salaisuudet – ja mahdollisimman lyhyessä ajassa? Täällä se onnistuu!

Rakenna oma myyntiteksti ennätysajassa! Mukana harjoituskirja, yli 140 esimerkkiä, luentomuistiinpanot, ja paljon muuta – sekä tietysti pääsy miltä tahansa laitteelta!

Paljastan sinulle kaikkein tehokkaimmat copywriting-tekniikat, jotka ovat toimineet maailman legendaarisimpien huippucopywritereiden salaisena aseena… ja pian myös SINUN!


>> Opi kirjoittamaan OIKEASTI myyvää tekstiä <<

...ILMAN tuhansia euroja maksavia ja viikkokausia kestäviä masterclasseja jopa yhden aamupäivän aikana – ja 30 päivän tyytyväisyystakuulla

100 %:n tyytyväisyystakuu

Turvallinen maksu

Lähde mukaan 4 askelta myyvän kirjoittamisen mestariksi -kurssille – eikä sinun tarvitse enää koskaan tuijottaa tyhjää sivua lamaantuneena

Mutta toimi pian, niin ehdit hyödyntää vielä toistaiseksi voimassa olevan normaalihinnan – ja saat kaupan päälle kirjoittajan työkalupakkiisi huippuhyödylliset bonukset täysin ILMAISEKSI!

Jatka lukemista ja saat tietää, mitä KAIKKEA kurssi pitää sisällään...

Olen kirjoittajakurssien "hevijuuseri", ja minusta tämä Mirkan pitämä kurssi oli loistava! Pidin etenkin siitä, että se oli niin  selkeä ja käytännönläheinen. 

Kaisa Kerätär // Taideagentti, kulttuurituottaja, Sisältötoimisto Waria

Kurssi antaa hyvän alun mainostekstin kirjoittamiselle. Erityisesti pidin ominaisuuksien ja hyötyjen vertailusta, näillä saadaan asiakas vakuuttuneeksi. Porfolion tekeminen on helppo aloittaa. 

Arto Koivumäki // Matkabloggaaja

Erinomainen kurssi varsinkin bloggaajille ja yksinyrittäjille. Lyhyt ja ytimekäs paketti, jolla oppii paljon, mutta joka ei yritä opettaa liikaa!

Heidi Pietilä // eläinlääkäri, Helskatti

Kuvitellaan, että sinun pitää kirjoittaa myyntiteksti...

Ehkä käsissäsi on huikean hieno uusi tuote, joka on vihdoinkin valmis myyntiin –enää puuttuu "vain" myyntisivu. 


Tai ehkä sinulla on mieletön tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi ja jolla haluat tehdä vaikutuksen. Pitäisi "vain" kirjoittaa siitä myyntipuhe sijoittajille, ja luonnollisesti myös somepostauksia ja sähköposteja ja vaikka mitä.

Mutta kun istut alas kirjoittamaan...

...tekstiä ei noin vain synnykään.


Tai syntyy, mutta ehkä liiankin kanssa. 


Tarkemmin ajatellen, sinulla ei oikeastaan ole aavistustakaan, miten HYVÄ myyntiteksti kirjoitetaan – ja missä järjestyksessä 🤷

Kuulostavatko nämä “oireet” yhtään tutuilta...

😳 “Kukaan ei osta minulta mitään, mutta se ei ole minun vika. Kirjoitustaidoissani ei ole mitään moitittavaa, ja EI, en todellakaan ole kieltämisvaiheessa.”

🙄 “Minulla on vedenpitävä myyntisuunnitelma, joka on laadittu suorastaan sveitsiläisen kellon täsmällisyydellä. En vain tiedä, missä se on.”

🤐 “Yritykselläni on nettisivut, mutta olen niin pettynyt niihin, että kiellän kaiken ja varsinkin niiden olemassaolon.”

😬“Ei minulla ole mitään tyhjän sivun kammoa. Olisikin! Olisi itse asiassa IHANAA, jos tämä rönsyily loppuisi.”

 🤔 “Olen täynnä ideoita. Ehkä liian.”

 🤯“Koko myyntiteksti on jo valmiina mietittynä päässäni. Tarvitsee enää vain ‘siirtää’ se paperille.”

🤥“Miten voin muka kutsua itseäni kirjoittajaksi? Pitäisi väitellä tohtoriksi ja julkaista pari bestselling-kirjaa ensin.”

😲 “Nyt tiedän, missä se suunnitelma on. Otin siitä backupin nimeltä PLÄÄNI-2.doc tai ehkä se oli PLÄÄNI-UUSI.doc. Tai hetkinen, oli vielä yksi, se oli PLÄÄNI-OIKEASTI-LOPULLINEN-SVEITSILÄINEN-KELLO-UUSI… öö…. 3.doc? Ei hetkinen. Tarkistan vielä ulkoisen muistin...”

💔 “Rakastan copywritingia… mutta se on monimutkaista.”

...vai oletko jo kokenut tekstintekijä, jolle myyntitekstin kirjoittaminen on edelleen yhtä tervanjuontia? 🤢

Jos olet KOSKAAN tuskaillut myyntitekstin kanssa, joka alkaa kyllä lupaavasti, mutta jossain vaiheessa lannistaa sinut...

👹 Olet investoinut erilaisiin copywriting-kursseihin ahnaasti kuin saaliinhimoinen viidakkopeto. Et vain millään saa sulateltua kaikkea haalimaasi tietoa, ja kärsit melkoisesta ähkystä.


🥱 Kirjoitusprojektisi alkavat aina lennokkaasti, mutta ensimmäisen kappaleen jälkeen kadotat punaisen langan… ja lukijan mielenkiinnon. 


🥴 Saat toimeksiannon yhdestä A4:n pituisesta tekstistä. Alat kerätä hajanaisia ajatuksia erilliseen dokumenttiin, joka on nyt 89 SIVUA PITKÄ eikä loppua näy.


🥶 Tiedät, että sinulla on mahtava tuote, josta voisit puhua loputtomiin. Ja tavallaan juuri niin teetkin ja siinä ongelman ydin piileekin. Kun yrität pukea sen sanoiksi, niistä kasvaa muodoton möykky, joka on ilmeisesti nielaissut viestisi ydinsanoman. 

😳 Pelkäät myyntitekstin kuulostavan liian tyrkyltä ja toisaalta taas ei tarpeeksi.


🥵 Saat lopulta työn tehtyä mutta se on vienyt niin paljon enemmän aikaa kuin mitä sinun olisi PITÄNYT veloittaa, että haluat unohtaa koko jutun ja mennä piiloon pöydän alla, myös silloin kun olet yksin kotona.


😓 Kaikkien näiden vuosien jälkeen sinun olisi jo korkea aika pystyä kutsumaan itseäsi ammattilaiseksi, mutta siltikin juuri oikeiden sanojen löytäminen ja asettelu sujuvaan järjestykseen on valtava ponnistelu ja tuntuu samalta kuin olisit juossut maratonin kumpparit jalassa.

...jatka lukemista, sillä TÄMÄ COPYWRITING-KURSSI ON SINULLE.

Tällä copywriting-kurssilla kukistat kirjoitushäiriöt kertaheitolla!

Opi huippuyksinkertainen, nelivaiheinen metodi, jolla rutistat kirjoituskammon ja muut häiriötekijät kuin paperimukin (jossa myös onnistut, toisin kuin Mr. Burns).

Ja toisin kuin moni muu copywriting-kurssi, 4 askelta myyvän tekstin mestariksi -kurssi näyttää ihan oikeasti, miten myyntiteksti kirjoitetaan ja miten tavoitat juuri oikean kohdeyleisön.

Mikä parasta...


...sinun EI tarvitse tietää kaikkea copywritingista voidaksesi alkaa kirjoittaa myyviä tekstejä nyt heti.


Siihen tarvitset vain tämän yhden helpon mallin, jolla rakennat myyntitekstin ja alat myydä mitä tahansa tuotetta tai palvelua.

Tällä kurssilla opit:

 • Neljä tärkeintä myyvän kirjoittamisen elementtiä, jotka löytyvät kaikkien tehokkaiden myyntitekstien taustalta
 • Toimivimmat copywriting-tekniikat, joilla nivot nuo elementit yhteen ja rakennat lujaa laatua olevan myyntitekstin
 • Nopean ja selkeän nelivaiheisen metodin, jota voit hyödyntää kaikessa myyvässä kirjoittamisessa, ei pelkästään myyntisivujen laatimisessa
 • Jäsennellyn kirjoitusprosessin
 • Määrittelemään viestisi avainsanoman ja tavoittamaan oikean kohdeyleisön
 • Kirjoittamaan houkuttelevia otsikoita, vangitsevaa sisältöä ja vastustamattomia toimintakehotteita – eli tekstiä, joka oikeasti myy ja jolla saat lukijan toimimaan

 • Kehittämään copywriting-taitojasi, joilla siivität tuotteiden tai palveluiden myynnin räjähdysmäiseen kasvuun

Haluatko myydä enemmän – ja nopeammin?

Silloin sinun kannattaa perehtyä copywritingiin ja myyvän kirjoittamisen salaisuuksiin.


Mutta tarjolla olevissa kursseissa on vain pari ISOA ongelmaa. 


Ne eivät opasta riittävän selkeästi, miten myyntiteksti tarkalleen ottaen kirjoitetaan käytännössä.


Lisäksi monet kursseista ovat massiivisia investointeja, eivät pelkästään rahallisesti vaan myös ajallisesti. Ne saattavat kestää kuukaudesta 12 viikkoon, ja kun lopulta saat kurssin läpi, olet jo unohtanut alun.


Ei siis mikään yllätys, että yli 80 prosenttia verkkokursseista jää kesken.


Mutta mitä jos sinulla ei ole aikaa tuhlattavaksi – vaan toimiva myyntiteksti pitää saada tehtyä nyt heti?


Ja mitä jos myyntitekstin kirjoittaminen olisikin helppoa – ja kaiken lisäksi nopeaa


Ja juuri siinä 4 askelta myyvän tekstin mestariksi auttaa sinua. Se on copywriting-verkkokurssi, jolla opit kirjoittamaan koukuttavaa copya ennätysvauhtia nelivaiheisen metodin avulla.


Ja jos HALUAT mennä pitkän kaavan kautta...


...sekin toki onnistuu. Silloin sinun kannattaa osallistua pari kertaa vuodessa pidettävään neliviikkoiseen VIP-koulutukseen.


Jatka lukemista, niin saat tietää enemmän... 

istä taidoista ja tekniikoista voivat hyötyä kaikki kirjoittajat.

SATU RÄSÄNEN | KOULUTTAJA, TIEDEVIESTINNÄN AMMATTILAINEN 

Sujuvasti toteutettu kokonaisuus, jonka pariin voi palata uudelleen ja uudelleen. Esimerkit havainnollistivat luentojen antia ja helpottavat valtavasti tekstien työstämistä jatkossa. Näistä taidoista ja tekniikoista voivat hyötyä kaikki kirjoittajat kaikilla aloilla, joko ammatikseen tai omaksi ilokseen kirjoittavat.

Hei! Olen Mirka ja tiedän täsmälleen, miten hankalaa on päästä alkuun...

...ja eroon viheliäisestä huijarisyndroomasta.

Valehtelematta jokainen tämän sivun alussa mainittu "oire" perustuu omiin kokemuksiini… siitä väitöskirjasta lähtien. Sieltä nimittäin oma kirjoitusurani alkoi, väitöskirjan tekemisestä, jo viime vuosituhannen loppupuolella.

Vaikka sain sen tehtyä ja väiteltyä ja jatkoin hyvällä menestyksellä kirjoitusuraa yksityisellä puolella, muun muassa Nokialla English Editorina ja Polarilla copywriterina, kirjoittaminen oli usein melkoisen työn ja tuskan takana.

Onhan se vähän paradoksaalistakin.

Kirjoittaminen kun oli juuri sitä mitä olin oikeastaan aina halunnut tehdä. Rakastan sanoja ja kaunista kieltä ja sanojen voimaa. 

Mutta jostain syystä se varsinainen kirjoitusprosessi saattoi olla tosi uuvuttavaa ja ahdistavaakin.

Yleensä teksti alkoi tosi sujuvasti, mutta lupaavan alun jälkeen aloin mennä entistä enemmän solmuun, eikä teksti tuntunut etenevän.

Työstämisestä puuttui hyvä ja selkeä rakenne.

Pompin edestakaisin miten sattuu, holtittomasti epätahtiin kuin ensikertalainen zumbatunnilla 💃🏻

Sain työn aina lopulta valmiiksi, mutta jokaisen urakan jäljiltä olin suorastaan nääntynyt – ihan lyhyidenkin tekstien kanssa.

Olisinpa silloin tiennyt…

…mistä aloittaa ja miten edetä…

…miten kirjoitusprosessi kannattaa palastella…

….ja missä järjestyksessä koota, jotta kirjoittaminen helpottuu…

...olisin säästynyt niiiiin paljolta.

Nyt tiedän, mitä tehdä.

Kun oivalsin, miten jakaa itse kirjoitustyö neljään eri vaiheeseen ja neljään pääelementtiin, kirjoittamisesta tuli moninkertaisesti nopeampaa ja myös mielekkäämpää. 

Ja nyt kuvio on onnellisesti keikahtanut toisinpäin:

Jos aiemmin tuskailin jonkin lyhyen tekstin kanssa kokonaiset kaksi päivää, nyt saatan saada sen parhaimmillaan parissa tunnissa tehtyä 💪💪

Siksi annoin metodille nimeksi Fast 4 Copy. Se on menetelmä, jossa myyvä teksti laaditaan 4 yksinkertaisen askeleen kautta. 

Ja nyt haluan opettaa sen sinulle, jotta sinun ei suotta tarvitsisi tuskailla oman tekstin kanssa.

Ei turhaa jaarittelua, ei omahyväistä henkseleiden paukuttelua, ei 12 viikon kurssia voidaksesi ottaa opit käyttöön – tällä copywriting-kurssilla pääset tositoimiin NYT HETI.

Esittelyssä:

4 askelta myyvän tekstin mestariksi

Opi rakentamaan myyntiteksti ennätysajassa! 3 tunnin videoluentojen lisäksi saat harjoituskirjan, yli 140 esimerkkiä, joita voit käyttää heti omissa teksteissäsi, luentomuistiinpanot ja elinikäisen käyttöoikeuden oppimateriaaleihin.


Lähde mukaan nyt ja pääset ottamaan kaikki opit heti käyttöön!

Miten kurssilla edetään

Näytän sinulle vaihe vaiheelta, miten lähden suunnittelemaan ja kirjoittamaan omaa myyntisivuani.


Pääset siis "kurkkimaan olkapääni yli" ja näet, miten teksti rakentuu vaihe vaiheelta, ja voit toistaa samat vaiheet perässä, yksi elementti kerrallaan. Kurssin tarkoituksena on siis, että saat kirjoitettua sen aikana oman myyntitekstisi.


Voit käyttää tuotostasi missä tahansa, missä suostuttelevaa tekstiä tarvitaan, olipa kyseessä esimerkiksi...

 • Myyntisivu
 • Myyntipuhe
 • Esite
 • Sähköposti pomolle tai kollegoille 

 • Blogikirjoitus

 • Postaukset someen

 • Blogikirjoitus

 • Tuotesivu

 • Uutiskirje

 • Saatekirje työhakemukseen

 • Käsikirjoitus myyntivideoon 

… ja paljon muuta.

1

Askel 1: Johdanto - Mitä copywriting on?

Ennen kuin päästään vauhtiin, otetaan muutama perusjuttu haltuun... niin tiedät mistä puhutaan:

 • Mitä copywriting on ja mihin sitä tarvitaan? Mitä copywriting EI ole?
 • Miksi hyvä tekstisuunnittelu on nyt tärkeämpää kuin koskaan
 • Yksi yleinen ja sitkeästi pintansa pitävä myytti copywritingista (jonka lyttäämme)

2

Askel 2: Myyvän kirjoittamisen 4 tärkeintä elementtiä

Tässä osiossa käydään läpi Fast 4 Copy -metodin neljä korvaamattoman tärkeää osaa, joista tehokas myyntiteksti rakentuu:

1) Tutkimus

 • Miksi brief on koko kirjoitusprosessin ehdottomasti tärkein dokumenttisi
 • 9 asiaa, jotka sinun TÄYTYY tietää, ennen kuin kirjoitat sanaakaan

2) Lupaus

 • Mitä myyntitekstin täytyy luvata
 • Näin muutat tylsät ominaisuudet himoittaviksi hyödyiksi
 • Miten tällä yhdellä ainokaisella ja (suorastaan naurettavan) yksinkertaisella tekniikalla teet tekstistäsi välittömästi vetoavamman lukijan kannalta
 • 6 polttavaa kysymystä, joihin tekstisi pitää vastata

3) Koukutus

 • 6 todistetusti tehokkainta otsikkotyyppiä, etkä muuta tarvitse (oikeasti!)
 • Millainen on houkutteleva intro
 • Näin ripottelet tekstiin syöttejä, joilla ruokit lukijan uteliaisuutta ja saat hänet ahmimaan tekstiäsi lause kerrallaan loppuun asti

4) Sinetöinti

 • Näin saat lukijan lempeästi mutta peruuttamattomasti tuupattua ostopäätöksen paremmalle puolelle
 • Miten sinetöit myyntitekstin ja saat lukijan toimimaan: Salainen 3 ainesosan resepti, joilla syntyy vastustamaton CTA eli toimintakehotus
 • Kun CTA ei yksin riitä… viimeistään näillä 8 sinetöintielementillä lyöt kaupat lopullisesti lukkoon

3

Askel 3: Nivo osat yhteen – kirjoita oma myyntitekstisi

Ja NYT päästään asian todelliseen ytimeen! Tausta- ja pohjatyöt on tehty, enää puuttuu vain palasten kokoaminen yhteen…

 • Onneksi olkoon! Olet nimittäin tehnyt jo suurimman osan työstä – ihan huomaamatta. Nyt vain kelataan vähän taaksepäin…
 • …ja poimit yhden osan kerrallaan. Saat nähdä, miten myyntitekstisi rakentuu lähes kuin itsestään silmiesi edessä.
 • Varmista 12 kohdan tarkistuslistalla, milloin tekstisi on tyrmäävän valmis

4

Askel 4: Näin hyödynnät tekstiä eri kanavissa

Tämä on ehkä lempiosioni koko kurssista. Saat nähdä, miten hämmästyttävän moneksi yhdestä ainokaisesta myyntitekstistä on:

 • Miten ja missä voit käyttää tekstiäsi uudelleen ja hyödyntää sitä eri yhteyksissä
 • 3 kätevää konstia, joilla moninkertaistat tekstisi volyymin ja otat siitä kaikki tehot irti

Kuka tarvitsee näitä salaisuuksia – ja miksi?

Tämä kurssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille kirjoittajille, niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin kirjoittajille. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta copywritingista.


Menetelmä toimii, vaikka et olisi eläessäsi kirjoittanut myyntitekstiä. Muuten riittää, että pidät kirjoittamisesta – ainakin vähän!

Kenelle 4 askelta myyvän tekstin mestariksi -copywriting-kurssi on tarkoitettu?

👍 Copywriterin, sisällöntuottajan tai freelancerin urasta haaveileville, jotka haluavat oppia kaikkein olennaisimmat copywriting-käsitteet ja -tekniikat mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti

👍 Omasta markkinoinnistaan vastaaville yrityksille, jotka haluavat saada uusia liidejä ja lisää asiakkaita

👍 Kiireisille pienyrittäjille, jotka haluavat oppia uuden taidon ja hyödyntää sitä työssään

👍 Markkinointi-, tiedotus- ja viestintätehtävissä toimiville, jotka kaipaavat opastusta tehokkaiden tekstien ja myyvän kirjoittamisen saloihin

👍 Kokeneille kirjoittajille ja copywritereille, jotka haluavat verestää taitojaan ja tehdä kirjoittamisesta helpompaa, hauskempaa ja nopeampaa 

👍 Kääntäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja monipuolistaa palvelutarjontaansa

👍 Bloggaajille, jotka haluavat ansaita blogillaan 

👍 Omissa maailmoissaan viihtyville introverteille kaunosieluille, jotka ilmaisevat itseään mieluummin kirjoittamalla kuin puhumalla  ja haaveilevat tienaavansa elantonsa kirjoittamalla

 👍 Kaikille niille, jotka haluavat elämäänsä jotain uutta piristystä, josta voisi innostua ja jolla voisi ansaita sivutuloja

Tämä kurssi sopii erityisen hyvin sinulle, jos...

 • Olet vakavissasi sitoutunut kehittämään omaa osaamistasi 
 • Haluat oppia systeemin, et pelkkiä yksittäisiä myyntikikkoja 
 • Tiedostat, että hyväksi tuleminen vaatii harjoittelua ja toistoa, vaikka kurssilla opetetaankin nopea menetelmä
 • Olet valmis tekemään töitä toteuttaaksesi haaveesi

Sinun EI kannata investoida kurssiin, jos...

 • Et ehdi tekemään harjoituksia, sillä vain harjoittelemalla käytännössä ja kirjoittamalla itse sisäistät parhaiten kurssin opit
 • Etsit kurssia, joka keskittyy eri viestintäkanavien erityispiirteisiin tai SEO-tekstien kirjoittamiseen
 • Haluat valmiita ratkaisuja, joiden odotat toimivan maagisen ihmelääkkeen lailla, eivätkä vaadi sinulta yhtään itsenäistä panosta

Jihhuu Mirka! Fast 4 Copy on todellinen työvoitto ja loistava tietopaketti myös kokeneemmalle kirjoittajalle.

Jonna Nisu // Creative Designer, jonnanisu.com

Todella hyvä kurssi, olen tosi tyytyväinen. Osallistuin, koska kaipasin tietoa markkinointitekstien suunnittelusta. Suosittelen ehdottomasti!

Satu Vilponen // Graafinen suunnittelija, Mainostoimisto Satu Kukka

Toimiva kokonaisuus, ja hyvin valitut esimerkit valaisivat sisältöä. Itselle teema on ajankohtainen ja kurssi oli loistokertaus aiheeseen – asiantuntija asialla!

Carita // Ex-markkinointipäällikkö

Kun olet suorittanut tämän kurssin…

Kun Fast 4 Copy -menetelmä on lempeästi taottu päähäsi, saat nähdä, ettei tehokkaan myyntitekstin tuottaminen ole niin vaikeaa kuin moni pelkää...


...sillä nyt tiedät sen olennaisimmat salaisuudet ja osaat ottaa niistä kaikki tehot irti!


Mitä enemmän harjoittelet ja käytät menetelmää, sitä varmempaa, ammattimaisempaa ja tehokkaampaa kirjoittamisestasi tulee.


Kurssin suoritettuasi…

 • Tiedät täsmälleen, mitä tehdä ennen kuin kirjoitat sanaakaan
 • Osaat kiteyttää tarinasi tehokkaasti ja kertomaan tuotteen tai palvelun hyödyt vastustamattoman myyvästi
 • Hallitset tärkeimmät copywriting-tekniikat, joilla saat sanomasi kuuluviin, viestisi perille ja ihanneasiakkaasi toimimaan juuri haluamallasi tavalla
 • Pysyt asiassa etkä jaarittele turhia
 • Osaat kirjoittaa tekstiä, joka liikuttaa lukijaa – joko tunnetasolla tai hamuamaan lompakkoaan!

Suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat tukea myyntitekstien kirjoittamiseen

SANNA SISÄLLÖNTUOTTAJA, LAULUJEN SANOITTAJA

Sisällöntuottajana ja laulujen sanoittajana mulla on kokemusta siitä kuinka saada ihmisten huomio kiinnittymään tekstiin. Silti tuntui että sain tältä kurssilta paljon uutta tietoa sekä innostusta myyvän tekstin kirjoittamiseen.


Mirkalla on rauhallinen mutta elävä kerronta. Ja ohjeet ovat selkeät. Suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat tukea myyntitekstien kirjoittamiseen.

Copywriting on myyvän kirjoittamisen supervoimasi – miksi et valjastaisi sitä käyttöösi?

Sinulla on muutama vaihtoehto:


Vaihtoehto 1: Et tee mitään

Jatkat entiseen malliin ja tuskailet samojen vanhojen ajatusten parissa: “Onko tekstiä liikaa vai liian vähän? Miksi lopputuloksena on sekava sillisalaatti? Miksi mitään ei tapahdu? Miksi kukaan ei osta MITÄÄN??”


Vaihtoehto 2: Palkkaat copywriterin kirjoittamaan myyntitekstit puolestasi

JOS sinulla on ylimääräistä rahaa siis. Kokenut copywriter voi nimittäin veloittaa esimerkiksi pitkän myyntisivun kirjoittamisesta useita tuhansia euroja. 


Tai sitten… 


Vaihtoehto 3: Annat mahdollisuuden 4 askelta myyvän tekstin mestariksi -kurssille 

...ja opit kirjoittamaan myyntitekstin itse. Silloin voit palata kurssin pariin uudelleen ja uudelleen AINA, kun sinun pitää myydä jotain. Sinulla on aikaa testata sen oppeja 30 päivän ajan ostopäivästä lukien. Jos et koe kurssista olevan sinulle mitään hyötyä eikä mikään muutu, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.


Valinta on sinun.


Ja jos haluat yksinkertaisen mutta räjäyttävän tehokkaan mallin kirjoittaa myyviä tekstejä, 4 askelta myyvän tekstin mestariksi -kurssi ja Fast 4 Copy -menetelmä ovat sinua varten.

Kuvittele hetki, MITÄ alkaa tapahtua kun pystyt kirjoittamaan myyvästi mistä tahansa aiheesta...

… ja millaisia mahdollisuuksia myyvän kirjoittamisen taito tuo tullessaan: 


🍏 Voit toteuttaa haaveesi omasta yrityksestä

🍉 Tiedät täsmälleen, miten tavoitat ihanneasiakkaasi 

🥝 Voit hankkia elantosi kirjoittamalla 

🍍 Voit luoda elämäntyylin, joka antaa sinun tehdä itsenäisesti töitä mistä päin maailmaa ikinä haluat 

🍇 Voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi

🍎 Voit nauttia täysillä ansaitsemastasi vapaudesta ja kaikesta siitä hyvästä, mitä se tuo tullessaan


Fast 4 Copy -metodi koostuu neljästä askeleesta, mutta se ihan ensimmäinen askel? Se sinun pitää ottaa ihan itse. Ja voit ottaa sen juuri nyt lähtemällä mukaani kurssille – odotan sinua siellä!

Palaute olikin laajempi mitä odotin, en odottanut videopalautetta. Kiitos!

Arto Koivumäki // Matkabloggaaja

Mirkan opastus eteni selkeästi askel askeleelta, ja sain paljon inspiraatiota sekä täsmälliset ohjeet oman tekstini terävöittämiseen.

Kaisa Kerätär // Taideagentti, kulttuurituottaja, Sisältötoimisto Waria

Harjoitustehtävät tukevat oppimista, ja myyvän kirjoituksen kasaaminen pala palalta on hyödyllinen. Pidin etenkin kertauksista joka luennon lopussa.

Heidi Pietilä // eläinlääkäri, Helskatti

Eikä siinä vielä todellakaan kaikki...

Kun lähdet mukaan tänään, saat lisäksi nämä erinomaiset bonukset kaupan päälle ILMAISEKSI:


Bonus #1: Perusteellinen copykatselmointi (kirjallinen palaute + videotallenne myyntitekstistä + 2 h henkilökohtainen sparraus joko puhelimessa tai videopalaverina, ARVO 499 €)+ pääsy katsomaan videotallenteet muiden kurssille osallistuneiden katselmoiduista myyntiteksteistä. (Huom! Vain VIP-kurssilaisille) Palautevideot kestävät 15-25 minuuttia ja ne ovat todella hyödyllisiä oppitunteja siitä, miten tehokasta myynticopya laaditaan eri aloilla. Yksityiskohtaiset analyysit ja ehdotukset tekstien muokkaamiseksi antavat runsaasti ideoita ja vinkkejä, joita voit soveltaa omiin teksteihisi.

Bonus #2: 100+ esimerkkiä koukuttavimmista otsikkotyypeistä ja 350+ tehokkainta sanaa tai ilmaisua otsikoihin. Yksi copywriterin tärkeimpiä taitoja on osata kiinnittää lukijan huomio – ja se onnistuu parhaiten uteliaisuutta herättävän otsikon avulla. Näiden esimerkkien avulla pääset hiomaan tämän olennaisen taidon huippukuntoon.

Bonus #3: Käytätkö työssäsi myös englantia? "Simple Copywriting Secrets – How to Write Killer Sales Copy" -verkkokurssi on erinomainen johdatus copywritingin saloihin ja tiivis läpileikkaus supersimppelistä menetelmästäni rakentaa myyntiteksti englanniksi (ja Fast 4 Copy -metodin alkuperäinen "miniversio"). Yksistään Skillsharessa "Simple Copywriting Secrets" -kurssin on suorittanut jo yli 1500 opiskelijaa kymmenistä eri maista ympäri maailmaa, ja palautteet (joita on kertynyt jo yli 80) ovat olleet ylitsevuotavan positiivisia. Mukana copywriting brief, runsaasti harjoitustehtäviä, ja yksityiskohtaiset ohjeet myyntitekstin rakentamiseen!

"Mutta... Paljonko se maksaa?"

Se on tietysti se ISO kysymys, joka jo polttelee mieltäsi. 


"Onko minulla tähän varaa?"


Kurssista on kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita omaan tilanteeseen parhaiten sopivan: 


LITE-versio itsenäisille opiskelijoille, jonka hinta on 197 € (sis. ALV:n). 

👑 VIP-versio, joka kestää 4 viikkoa ja ovet avautuvat pari kertaa vuodessa. Kurssiin kuuluu muun muassa kuuluu täyden palvelun copykatselmointi, henkilökohtainen palaute ja tekstien läpikäynti. 797 € (sis. ALV:n). 


Voit verrata hintoja esimerkiksi kokeneen copywriterin tuntitaksaan. Vaikka maksaisit VIP-kurssin normaalihintaisena, sillä hinnalla saat tilattua ehkä juuri ja juuri yhden pidemmän myyntisivun tekstiammattilaiselta.


Kerran.


Puhumattakaan ns. myyntigurujen parin tunnin luennoista tai kertaluontoisesta konsultoinnista, joista saatetaan veloittaa hulppeat 1500–3500 euroa. Niistä saa varmasti aino annoksen inspiraatiota, mutta siinä ajassa ei vielä opita, miten tehokasta copya kirjoitetaan...


Mutta "4 askelta myyvän tekstin mestariksi" on eri maata. Voit nimittäin ostaa kumman tahansa version osamaksulla 2-4 kuukausierässä ilman lisäkuluja.


Kaiken lisäksi annan sinulle 30 päivää aikaa testata kurssia, onko se sellainen kuin odotit – niin vakaasti uskon, että siitä on sinulle hyötyä.


⚠️Mutta pieni varoituksen sana:⚠️


Tämä hinta on voimassa vielä toistaiseksi – mutta ei iankaikkisesti. Kun toimit nyt, varmistat että saat sen vielä nykyisellä hinnalla.


Ostos on sinulle joka tapauksessa täysin riskitön. Jos et ole tyytyväinen, sinulla on kokonaiset 30 päivää aikaa pyytää ja saada rahat takaisin – ilman muttia. Siksi sinun kannattaa ainakin kokeilla, miltä kurssi tuntuu!


Ja NYT on enää yksi kysymys jäljellä...


Haluatko siivittää myyntisi rakettimaiseen nousuun?

Jos haluat, lähde rohkeasti mukaan jo tänään – sinulla ei ole kerrassaan mitään menetettävää.


Olisi mahtavaa päästä jakamaan kanssasi ne kaikkein olennaisimmat copywriting-salaisuudet, jotka olen oppinut yli 20 vuoden kirjoitusurani aikana. Olen valinnut niistä huolellisesti parhaat palat ja paketoinut ne sinulle helposti sulateltavaan muotoon. 


Olisi tietysti huippua, jos voisit palkata huippucopyn kirjoittamaan myyntitekstit joka kerta puolestasi. Mutta tämän kurssin hinta on vain murto-osa siitä, mitä kokenut copywriter veloittaisi sinulta esimerkiksi yhden myyntisivun kirjoittamisesta. Kun opettelet tekemään sen itse, saat investointisi moninkertaisesti takaisin.


Viritä myyntisi täysin uudelle vaihteelle ja lähde mukaan jo tänään! 

100 % tyytyväisyystakuu

Turvallinen maksu

Jos sinulla ei ole aikaa tuhlattavaksi...


Lähde mukaan 4 askelta myyvän tekstin mestariksi -copywriting-kurssille NYT ja opi rakentamaan vastustamattoman koukuttava myyntiteksti – yksi elementti kerrallaan:

Lite ✨

197

Hinta sisältää ALV:n 24 %.

 • Pääsy kurssille miltä tahansa laitteelta
 • 3 tuntia videoluentoja
 • Fast 4 Copy -harjoituskirja, joka sisältää kaikki kurssin harjoitukset (ja vähän lisääkin) yksissä kansissa 
 • Yli 140 esimerkkiä, joita voit soveltaa omiin teksteihisi
 • Luentomuistiinpanot PDF-muodossa
 • Elinikäinen käyttöoikeus kurssimateriaaleihin
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
 • Perusteellinen copykatselmointi: Kirjallinen palaute + videotallenne myyntitekstistä + 2 h henkilökohtainen sparraus joko puhelimessa tai videopalaverina (ARVO 499 € + ALV)
 • Bonus #1: pääsy katsomaan videotallenteet muiden kurssille osallistuneiden katselmoiduista myyntiteksteistä
 • ⭐Bonus #2: 100+ esimerkkiä koukuttavimmista otsikoista ja 350+ tehokkainta sanaa tai ilmaisua otsikoihin
 • ⭐Bonus #3: "Simple Copywriting Secrets – How to Write Killer Sales Copy" -verkkokurssin (Fast 4 Copy -metodin alkuperäinen "miniversio"). Mukana copywriting brief, runsaasti harjoitustehtäviä, ja yksityiskohtaiset ohjeet myyntitekstin rakentamiseen! Opetuskielenä englanti. (ARVO 49 € + ALV)

VIP 👑

797

Hinta sisältää ALV:n 24 %.

 • 4 viikkoa kestävä tehokoulutus
 • Tapaamiset verkossa kaksi kertaa viikossa
 • Pääsy kaikkiin kurssimateriaaleihin heti
 • Fast 4 Copy -harjoituskirja, joka sisältää kaikki kurssin harjoitukset (ja vähän lisääkin) yksissä kansissa 
 • Yli 140 esimerkkiä, joita voit soveltaa omiin teksteihisi
 • Luentomuistiinpanot PDF-muodossa
 • Elinikäinen käyttöoikeus kurssimateriaaleihin
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
 • Perusteellinen copykatselmointi: Kirjallinen palaute + videotallenne myyntitekstistä + 1 h henkilökohtainen sparraus joko puhelimessa tai videopalaverina (ARVO 499 € + ALV)
 • ⭐Bonus #1: pääsy katsomaan videotallenteet muiden kurssille osallistuneiden katselmoiduista myyntiteksteistä
 • ⭐Bonus #2: 100+ esimerkkiä koukuttavimmista otsikoista ja 350+ tehokkainta sanaa tai ilmaisua otsikoihin
 • ⭐Bonus #3: "Simple Copywriting Secrets – How to Write Killer Sales Copy" -verkkokurssin (Fast 4 Copy -metodin alkuperäinen "miniversio"). Mukana copywriting brief, runsaasti harjoitustehtäviä, ja yksityiskohtaiset ohjeet myyntitekstin rakentamiseen! Opetuskielenä englanti. (ARVO 49 € + ALV)

Haluatko ostaa kurssin mieluummin tilisiirtona?
Tai maksaa sen osamaksulla 2-3 kuukausierässä ilman lisäkuluja? Onnistuu!


Täytä allaolevat tiedot (pakolliset kentät on merkitty tähdillä), ja lähetän sinulle laskun sähköpostissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kun olet maksanut laskun (joko kertamaksuna tai ensimmäisen osamaksuerän), saat käyttäjätunnuksen ja salasanan oppimisympäristöön. 

MONESSAKO ERÄSSÄ HALUAT MAKSAA?*
Valitse yksi maksuvaihtoehdoista
 • 1 kertamaksu laskulla
 • 2 maksuerää
 • 3 maksuerää
 • 4 maksuerää

0 of 500

Sano vihdoinkin hyvästit aikaa vievälle ja sekavalle kirjoitusprosessille ja lähde mukaan jo tänään!

Hinta sisältää ALV:n 24 % ja käytettynä valuuttana on euro. Verkkokaupan maksupalvelukumppanina toimii Stripe. Se on turvallinen ja helppo maksutapa, eikä maksutietojasi tallenneta mihinkään. Lue lisää Stripen käyttöehdoista.  

Fast 4 Copy -kurssilla on täysi tyytyväisyystakuu!

Entä jos tuletkin katumapäälle… ja haluat rahasi takaisin?

Ei hätää. Sinulla on 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Haluan, että olet täysin tyytyväinen kurssiin. Uskon, että koet sen tosi hyödylliseksi, ja siksi uskallan antaa sinulle 30 päivän täyden rahat takaisin -takuun. Mutta jos sinusta silti tuntuu, ettet saanut rahoillesi vastinetta, ota minuun yhteyttä 30 päivän sisällä kurssille ilmoittautumisesta ja hyvitän sinulle hinnan kokonaisuudessaan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten pääsen kurssille mukaan?

Mitä tapahtuu, kun olen ostanut kurssin?

Miten kurssi on parasta suorittaa?

Saako kurssin suorittamisesta mitään todistusta?

Saanko myyntitekstistä palautetta?

Onko kurssin suorittamiselle jokin takaraja?

Tarvitsenko aiempaa kokemusta copywritingista?

Kumpi sopii minulle, LITE-kurssi vai VIP-koulutus?

Miten kauan kurssimateriaali on käytettävissäni?

Mirka Pohjanrinne ©  CopyCampus  | Tietosuojaseloste | Y-tunnus 2833027-1 | Kaikki oikeudet pidätetään.