fbpx

Ilmainen liittymislahjasi:

Tehokkaan myyntitekstin mallipohja

Tässä ilmainen tilaalahjasi, ole hyvä!

Tilaa CopyCampus-uutiskirje ja saat kiitokseksi tehokkaan myyntitekstin mallipohjan heti sähköpostiisi! 

Se on ehdottomasti paras, simppelein ja toimivin työkaluni myyvän tekstin rakentamisessa – ja aiemmin ollut saatavilla vain maksullisen Fast 4 Copy -verkkokurssin osallistujille.


Tätä mallipohjaa käytän lähes aina, kun alan kirjoittaa uutta tekstiä – ja siksi haluan antaa sen nyt sinulle. Saat sen näin...

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, lähetän sinulle parhaat jutut, vinkit ja ideat suoraan sähköpostiisi! Saat myös tuoreeltaan tietoa CopyCampuksen uusista artikkeleista, koulutuksista ja tuotteista. Ja mikä parasta, pääset lukemaan mehukkaita tarinoita ja muita paljastavia merkintöjä copywritingiin, markkinointiin ja yrittäjän arkeen liittyen.


Liity nyt ja saat ilmaisen myyntivaltin heti käyttöösi!

Tee tilaus tästä:

Tilaamalla uutis­kirjeen annat CopyCampukselle luvan lähettää sinulle sähköposteja ja markkinointiviestejä. Voit perua luvan koska tahansa. Tietojasi käsitellään tieto­suoja­selosteen mukaisesti.

Hetkinen…

Kuka siis olinkaan ja miten minä voin auttaa sinua?

Mirka Pohjanrinne

Yrittäjä, FT

Olen Mirka Pohjanrinnepohjoisilta ylämailta alunperin kotoisin oleva intohimoinen kieli-ihminen, kaksospoikien äiti ja kahden kissan palvelija.


Kielet ja kirjoittaminen eri muodoissaan ovat olleet leipätyöni jo viime vuosituhannen lopulta lähtien. Oltuani 20 vuotta palkkatöissä muun muassa Oulun yliopistolla, Nokialla ja Polarilla, perustin puolisoni Päivin kanssa oman tekstitoimistoyrityksen nimeltä NorthLing, joka on erikoistunut copywriting- ja käännöspalveluihin.


CopyCampus puolestaan sai alkunsa halusta auttaa yrittäjiä ja copywriterin urasta haaveilevia menestymään kirjoittajana ja nujertamaan myyvään kirjoittamiseen liittyvät epävarmuudet.


Näillä sivuilla näytän sinulle, miten se onnistuu ja mitä kaikkea hyvää voit saada copywriting-taidoilla aikaan.


Aloita matkasi tilaamalla uutiskirje sähköpostiisi tästä:

Mirka Pohjanrinne ©  CopyCampus  | Tietosuojaseloste | Y-tunnus 2833027-1 | Kaikki oikeudet pidätetään.